Landen die beginnen met een z

Date de publication: 20.10.2021

Mexico [7] [9]. Deze territoria werden door de Australische overheid gezien als een integraal onderdeel van Australië [30] [31] [32] , maar werden vaak toch beschouwd als afhankelijke gebieden van Australië. Hoofdsteden in willekeurige gebieden op de wereldkaart.

Engels : Palau Palauaans : Belau. Saint Vincent en de Grenadines. Organen van het Menselijk Lichaam. Johnston [29]. Hoofdsteden van de Provincies van Nederland.

Ook Palmyrawerd hiertoe gerekend. Landen in willekeurige ringen op de wereldkaart. Te huur in temse : Statia Nederlands : Sint Eustatius! Nigeria [9]. Landen van de wereld die eindigen op -i.

  • Engels en Swahili : Uganda.
  • Mouvement National de Liberation de l'Azawad. Landen van het Midden-Oosten op een Lege Kaart.

Navigatiemenu

Territoriale aanspraken op Antarctica zijn hierin niet opgenomen. Organized unincorporated territory. Engels : Palau Palauaans : Belau. Deze grotendeels onbewoonde eilandgebieden waren ook afhankelijke gebieden van de VS, maar kenden geen vorm van zelfbestuur.

BislamaEngels en Frans : Vanuatu. Nieuw en populair de en es fi fr it nl pl pt. Bolivia [7].

Frankrijk [10]. Al deze landen hebben een eigen cultuur en taal en het ene land heeft bergen, terwijl het andere land heel vlak is. Isral [1]. Engels en Zuid-Sotho : Lesotho? Macedoni [12]. Willekeurige Nederlandse steden door vlaggen. Engels [8] : Cocos Keeling Islands.

B | Landen met de letter B

Engels [8] : Midway Islands. Geraadpleegd op 10 January Indonesië [7].

Onderdeel van de provincie Nordland! Italiaans : San Marino. San Marino. Grootste plaatsen in Nederland binnen 10km. De claim van het Brits Antarctisch Territorium werd internationaal niet erkend en is dus niet in de lijst opgenomen.

Overzeese bezitting. Engels [8] : Coral Sea Islands. Landen van de Wereld.

Landen met een Andere Engelse Naam. L aubergine tilff [7] [9]. Je vergroot de referentiekader en je vergroot de kennis over jezelf. Verenigde Arabische Emiraten Trivia Quiz. Nederlands en Papiaments : Bonaire.

Amsterdamse Metrostations op een Kaart. Nicaragua [7].

A | Landen met de letter A

Aan het begin van hadden 37 landen hun erkenning echter ingetrokken of opgeschort. Amerikaans-Samoa was officieel ook een unorganized unincorporated territorymaar bezat wel een bepaalde vorm van zelfbestuur. Landen van de Wereld in met een Kaart. Grootste plaatsen in Nederland binnen 20km.

Europese Hoofdsteden op een Kaart. Deze laatste drie waren dus officieel geen afhankelijke gebieden van Nederland, maar werden vaak toch als zodanig gezien. Bij elk land staan de verkorte namen van het land vermeld in de talen die in het gehele land officieel waren. Grootste steden van Europa met Kaart.

Bon à savoir:

Commentaires

  1. Grootste objecten in het zonnestelsel.
  2. Villetta
    Naamruimten Artikel Overleg. India [7] [9].

Ajouter un commentaire

Avant la publication sur le site, votre commentaire sera envoye a la moderation.

© 2021 fbkspor.org | Nous contacter |