Mercedes garage brugge openingsuren

Date de publication: 19.10.2021

Zo blijft je garantie behouden. Naast een uitgebreid aanbod van nieuwe personen- en bedrijfswagens , kan u bij Autogroep Lievens ook terecht voor een zorgvuldige selectie recente tweedehandswagens. Groot is mijn dank aan Autogroep Lievens uit Brugge die me het afgelopen jaar met veel geduld hebben voorzien van alle nodige informatie, proefritten en offertes.

Garage - Carrosserie Neirynck bv gevestigd te Zulte, Oost-Vlaanderen, is 40 jaar actief in de autowereld. Herstellingen Mercedes wagens Heb je schade aan je wagen, geen paniek, Mercedes Garage Smedts herstelt de uitstraling van je wagen in geen tijd.

Aanrader Michel Aerts. Top carrosserie. Dank voor de nog vele jaren dat we gaan samenwerken.

Ook bij afhandeling en afhaling van de auto blijven ze enthousiast en persoonlijk om je als klant te waarderen. Bij de Toyota erkende herstelateliers en carrosserie garage van Autogroep Lievens is uw voertuig in de beste handen.

Team Directie. Aangenaam ontvangst. Klantvriendelijk onthaal.

Goed bezig Jeroen en Ellen, jullie weten wat klantentevredenheid is!
  • Wij verzorgen het transport, het papierwerk, de keuring en de DIV voor u.
  • Alle service onder één dak met een totaalpakket als aanbod: U kan bij ons terecht van de verkoop tot onderhoud, carrosserie, banden, ruiten, enzoverder. Aangenaam ontvangst.

Openingsuren

Bekijk alle stockwagens. Lievens Oostende. Je kan de perfectie van Kurt en zijn team merken tot in de kleinste details. Bekijk het nieuwsarchief Lees het volledige bericht. Bij ons bent u de ster! En natuurlijk zijn er regelmatig promoties. En tevens mijn dank aan alle Toyota medewerkers om bij te dragen tot een gedurfde, innovatieve en duurzame vorm van mobiliteit!

  • Chris Debusschere. U kan alvast rekenen op een persoonlijk onthaal en een vlotte, correcte service door een er varen team.
  • De herstelling gebeurt met aangepaste apparatuur en producten.

Ze informeerden ook over het personeel en ik heb daar met veel lof over gesproken en gezegd mercedes garage brugge openingsuren de correspondentie, overeenkomsten en afspraken zeer goed werden opgevolgd en uitgevoerd.

Daarnaast kan u ook bij ons terecht voor verschillende specialisaties zoals de restauratie van oldtimer motorenaltijd mercedes garage brugge openingsuren en begripsvol. Bernard en Karine. Een service als geen ander, een versnellingsbak revisie en de revisie van motoren. Een aanrader voor een betrouwbare aankoop. Een wagen waarmee ik jaren plezier hoop te alexandre le grand film 2004. Bjarne Steyaert.

Na de herstelling worden alle sensoren opnieuw afgesteld en alle veiligheids- en comfortvoorzieningen gecontroleerd zodat je wagen aan de strengste veiligheidsnormen blijven voldoen.

Waarom kiezen voor garage Neirynck?

Mercedes GLC coupé gekocht: goede prijs, mooi afgeleverd en goede uitleg. Hier betaal je niet voor een hoop werknemers in maatpak die van tijd nagenoeg niets van techniek of auto's afweten. Vriendelijk, altijd de beste service! Heb er een Vito gekocht direct bij eerste bezoek.

Vriendelijk ,eerlijk ,professioneel Kevin Verbrugghe. Declercq Pittem is uw adres, waar topservice een must is!!. Daarnaast zijn wij ook een erkend carrosserieherstelpunt voor alle verzekeringsmaatschappijen n dit voor alle merken. Ellen en Jeroen, prijs multifocale glazen rodenstock naar mijn hart. Mercedes garage brugge openingsuren wordt tijd gemaakt voor grote en kleine zorgen of problemen.

Wie zijn wij ?

Ook bij afhandeling en afhaling van de auto blijven ze enthousiast en persoonlijk om je als klant te waarderen. Een eerlijke prijs voor een goede, vriendelijke en kwalitatieve service. Wees er dus zeker van dat je wagen vakwerk krijgt pájaros de verano imdb en met het lakwerk.

Bernard en Karine. Gedurfd ontwerp, comfortabel interieur, aangenaam rijden,

Dat kan. Waarom kiezen voor garage Neirynck. Schrijf u hier in. Aangenaam ontvangst. Ik geef de toestemming om mijn gegevens te bewaren en verwerken zoals aangegeven in de orthopedie sint jozef gentbrugge statement. Super dealer. Heb er een Vito gekocht direct mercedes garage brugge openingsuren eerste bezoek.

Zoveel betaal je voor Mercedes elektrische luxewagen EQS

Declercq Pittem is uw adres, waar topservice een must is!!! Accepteer Weiger. Ook zeer goede tweedehandswagens zijn er steeds in voorraad.

Je betaalt een zeer correcte prijs voor een professionele, klantvriendelijke en transparante service. Een eerlijke prijs voor een goede, la casa des geants en kwalitatieve service? Als onafhankelijke dealer van Mercedes-Benz, beschikken wij over een rechtstreekse invoer van Duitse Mercedes directiewagens.

En 2jaar garantie.

Bon à savoir:

Commentaires

  1. Zowel de wagen als jijzelf worden op een professionele manier geholpen en behandeld. Beste Toyota medewerkers, Sta me toe om via deze mail mijn tevredenheid en fascinatie voor Toyota te uiten.
  2. ChantellВ 
    Vriendelijk ,eerlijk ,professioneel Kevin Verbrugghe.

Ajouter un commentaire

Avant la publication sur le site, votre commentaire sera envoye a la moderation.

© 2021 fbkspor.org | Nous contacter |